Что мямлит лисица

Франк Туманов
Что там мямлит иль шепчет лисица?
В эту тайну хочу углубиться.
Может лает, поет,
иль козла тварь дерет?
Авось позже вопрос прояснится.

What the fox says I cannot declare.
Some might say it's the fox's affair.
Does it yodel or purr?
Does it bark like a cur?
To be honest, I don't really care.