Закат в Созополе... Георги Господинов

Владимир Игнатьевых
Закат в Созополе запоздно
   Солнце
заплуталось в бедрах твоих


ЗАЛЕЗА В СОЗОПОЛ...
Георги Господинов


Залеза в Созопол закъснява
   Слънцето
заплеснато в бедрата ти