Стихира

Феодор Российский
Стихира
********

Благослови еси, Христе Боже един,
иже премудры ловцы явлей свят Господь один,
низпослав им духа святого, всесильного,
и теми уловлей вселенную, духовную Россию.

**************************
Человеколюбче, слава Тебе
**************************

Святая Пятидесятница
Сошествие Святого Духа