НЕ ВЕРЬ...

Нина Ледовская 3
Не вір мені, не вір мені,
Бо я плекатиму надію,
Я буду пестувати мрію,
І серце буде у вогні.

Не вір мені, що не люблю,
Що вже загоїлася рана,
Що наша пристрасть бездоганна
Тепер споріднена жалю.

Не вір, що з присмаком отрут
Твої цілунки слід лишають.
Вони лиш мари воскрешають,
І всі зі мною зараз тут... Не вір...
              2011 г.