тримай...

Макс Терн
Зіркою з неба – у руки Твої,
Тільки тримай,
і не дай мені впасти,
Віриш ?
Життя бути може …
прекрасним,
Шлях цей, удвох,
Вдвічі легше пройти,
Тільки прошу –
Поспішати не треба,
Час й так летить,
Мов поранений птах,
То, мов стріла –
Стрімко лине у небо,
То, наче сніг –
Розтає у руках,
Впасти мені, Ти не дай,
Я благаю !
Радше вже смерть,
Аніж падати знов,
ВпадУ якщо,
Потім, навіть не знаю,
Зможу чи знову,
Підняти любов …