Николь

Ян Таировский
Оксана Шупта <fontan98@ukr.net>
14 июн. 2019 г., 08:45
кому: я

   
Перевести сообщение
Отключить для языка: украинский
Дорогий мій друже !!! Надсилаю тобі інформацію для роздумів.

Н І К О Л Ь

Славний друг мій - Анатоль,
Обійшлов його пістоль
Й з наркотою алкоголь.
Він в поезії - король.
В банку жде його онколь!
В нього внучка є - Ніколь.

Де ввисока антресоль,
Там живе летюча моль
І сховалась парасоль,
Не дріма - стоїть чистоль,
Мешкає ворожий троль -
Потайний його пароль,
Що лущить, як станіоль, -
Знає дівчинка Ніколь.

Дай їй, Бог, найкращу з доль:
Дзвінкострунну із басоль
Та смичка наканіфоль!
Також -  до, ре, мі, фа, соль
І з бемолями тріоль.
Ніжних пальчиків, юдоль,
Не печи і не мозоль.
Наполегливій Ніколь!

Боже, дай їй кращу роль
І коштовну жирандоль,
У життї не обездоль,
Пошли вигідну гастроль
Не до тлустих фавероль,
А до срібляних тополь
Й клумб із квітами красоль
І духмяних рокамболь,
Ще й цілющу лакфіоль -!
Цього вартує Ніколь.

Мій читачу, ти дозволь,
Розповім я про Ніколь,
Шлях її нам розкодоль:
З Нікарагуа в Брістоль,
Не минувши Борисполь,
Де по хвилях йде Ассоль,
Нікель Місяця, дозволь
Зазирути в Нікополь -
Нікогісінько нема
Там ніколи, зокрема,
Та осяює сто доль
Призма шпатова - н і к о л ь.

Ти життям бурлиш, юдоль,
Тож, Ніколь не обездоль,
Душу дівчинці знеболь,
Добру справу не партоль,
Котру вчасно ти очоль,
Прикрощі всі зафутболь
І у світі проглаголь
Нову істину, Ніколь!

1-14.06.2019

Н И К О Л Ь
               
Здравствуй, друг мой Анатоль!
Где ты прячешь, рифм король,
Стихотворный алкоголь?
Где хранишь ты свой пистоль?

Внучка где ты? Где Николь-
Поперёк ищу и вдоль.
Внучка, где ты? Ешь фасоль
И растёшь, как карамболь?

Кудри чёрные, как смоль.
Не мечтай про пергидроль!
Ты  - свеча, я - жирандоль.
Бриг - я, ты = моя Ассодь.

Сходим в театр на гиньоль-
Кукла там играет роль.
Появиться соизволь-
Продиктую свой пароль.

Где, скажи, твоя юдоль?
Зашуми, забалаболь!
Шкаф зеркальный. Антресоль.
Шерсть в шкафу находит моль.

От меня ты далеко ль?
Очаруй меня, как тролль!
Без тебя я - круглый ноль.
Рана - ты, моя ты - боль.