Скарб

Наталия Ехлакова
Маленький,свій світ,
у кожного є.
Захований міцно,
він сили дає
боротись зі злом,
що не спить, сторожує
і кожного разу
кусками шматує
відкриті серця,
щирі обличчя,
простягнені руки,
задля годиться.
Цей світ – невидимий,
тендітний, тихенький,
у когось – великий,
у когось – маленький.
Його цінують і зберігають,
двері вхідні
лише відкривають,
по волі ,
найближчим по духу –
друзям,
з ніжним тремтінням
і почуттям .
На жаль, є такі,
що ті двері ламають,
все оскверняють
й сміючись, тікають.