Прийде Меланка

Клавдия Дмитрив
ПРИЙДЕ МЕЛАНКА

Ой, прийде до нас Меланка
Козу поводити,
Та нам треба тій кізоньці
Якось догодити.

Вона хоче капустини,
А чи шматок сала?
Та боюсь, щоби усього
Їй не було мало.

Та Василь переживає,
Щоб все було добре,
А коза тим часом з’їсть ще
Все тістечко здобне.

Походить коза по хаті,
Меланка поводить.
Може якраз і від цього
Сад цьогоріч зродить.

А коза та без Меланки
Вже не може бути.
Про смаколики у хаті
Треба нам забути.

12.01.2020.