Чагаан айла, Чагаала!

Василий Бэлэк
Василий Кара-Бэлэк
***
Чагаан айла, чагаала
Ј;рек с;;нип кожо;дойт;
Чакырт карла јы;лайла,
Јаш туштарым эзеелет.

Бала ;йл;р к;зеели
Мени ойто с;;ндирет,
Байрам-јыргал к;;к;ли
Му; јылдыстар чаагылттат.

Тынып-тынбай телкемле
Ойто ло мен учадым,
Т;р;лимле, Алтайла,
Озоодыйла шу;уйдым!