Вставай!

Сергий Дубенко
Чорнi хмари аж до небокрая,
Наче чорні ворони летять -
Землю рідну хоче вовча зграя
В нас з тобою, братику, віднять!
Станемо стіною, побратими -
Вовчій зграї нас не залякать,
Ми в братерстві нашому єдині -
Нашім ворогам нас не здолать!

Бридж:
Хай пісня ця лине,
Міцна, як лавина -
Вставай, УКРАЇНО!
Вставай, УКРАЇНО!

Приспів:
Вставай, УКРАЇНО! Країно, вставай!
Навіки єдиний, мій батьківський край.
Вставай, УКРАЇНО! Дай, Боже, нам сили
Піднятись з колін і розправити крила!

Якщо, брате, хочеш бути вільним,
Треба боронити рідний край -
Щоб землі Героїв бути гідним,
Й клаптика землі не віддавай!
Треба перемогу здобувати -
Бити України ворогів!
Нам не треба миру в них благати -
Бо ми є нащадки козаків!

Бридж:
Хай пісня ця лине,
Міцна, як лавина -
Вставай, УКРАЇНО!
Вставай, УКРАЇНО!

Приспів:

18.12.2019 р.
м. Київ