***

Рустем Такыллы Коджаметов
Мов юнак,закоханий в дівчину,
Я закохався в тебе,Україно.
В твої лани,долини,гори,
Гаїі велични,степови простори.
 
Коли я чую українську мову,
З"являються у мене крила,
А відчуття - що народився знову 
І заспіває ненька колискову.

Братами,сестрами ми сталі,
Бо любімо едину,
Велику нашу Батьківщину :
Рідненьку нашу Україну.

20.09.2014 рік,Крим,05:30 г.Рустем Такыллы.