Втомився? Пригощу тебе

Наталия Рыбальская
Втомився? Пригощу тебе напоєм
Із тиші та із шепоту зірок.
А потім роздивлюсь старі сувої,
Щоб розгадати сплетення думок.

Я огорну твій сон у колискові,
Додам до нього крихту почуттів
Мого кохання, щирої любові,
Яке, збудить ти мабуть не хотів.

Але кохання дозволу не просить.
Аби не стать для тебе тягарем,
Воно зробило крок у теплу осінь,
У пелюстки холодні хризантем.

Ти просто спи, покинь свої тривоги.
Лише на мить зайду у твої сни,
Вони розтануть вранці. Діалоги
Затихнуть зойком дзвінкої струни.

Легенький сум, та ще щось невловиме
Нагадувати будуть про весну.
А зараз спи, час дуже швидко плине,
А я тобі ще тиші принесу…

14.01.2020