***

Вера Деревьянко
Життя отак я розумію ...
що кожен з нас
по волі Божій живе діє...

Я дякую життя за те
що серце в мене золоте
Що душа вірші мені читає ...

а хто я ?
себе незнаю...

Я До сих пір себе шукаю...

Є любов в мені є зло
 любов просто розквітає...
 а зло спить або дрімає...
Мені просто повезло що душа про зло незнає

Ну як проснеться ...горе буде ...
і повік ніхто його вже не забуде....

Добрі справи забуваються наче сами собою відбуваються...

Зло руйнує почуття ...
любов щасття і життя...
Зло у душу не впускайте
Зло руйнує почуття
 ви про нього усе знайте...
Нехай спить
Будить не треба ще нема в тому потреби...
Жити краще в спокої
В уюті
Бережіться
Щоб не бути тютьою матюті...