тяжко..

Вера Деревьянко
Серце... ти мене не мучь...
Стукотиш...
 
удар такий  могучь...
і ти тремтиш...

Аж дрожить у мене тіло

Яке тобі до мене діло...

Кров ганяй ото і все

Зло мене дивлюсь пасе

А любов ласкава ніжна  мила ....спасе душу мою від гніву..

От і житиму в добрі в любові
В щасті в радості
 все в новій
 новій...