Не дiвчина а мрiя-4

Дмитрий Погребняк 555
До тебе моє кохання це п'ятий елемент
а ти повітря і вогонь і камінь і вода
твої зелені очі моїй душі фрагмент
для мого щастя потрібна лише ти-одна...
До тебе моє кохання реальність не пригода
адже я вважаю - що ти є моє життя
у нас з тобою давно з'явилася нагода
за руки взятися щоб відродились почуття...
До тебе моє кохання як відчуттів набір
ми поцілуємося щоб загорілася іскринка
і твого серця буду домогатися до тих пір
поки не зрозумієш що ти є моя частинка...