***

Вера Деревьянко
Злі ми дуже любий друже

Зло приборкаєм...

 добрієм ...

про турботу ближніх мрієм...

А самі то всі байдужі...

 хоть багаті силой дужі

 із сусідами не дружим.,.

На підмогу не спішим...

Жити так собі рішим...

Брать люблю давать не дуже...

Це не гарно любий друже...