Предвзятость имен

Франк Туманов
Придать имени женское качество
Предлагаю — будь это чудачество.
От Ирины — Ириновна.
От Полины — Полиновна.
Так из отчества создано маТЧество.

I’ve been called an inequity spotter
(although some will just call me a “rotter”).
Names are biased for sons:
yours and mine — everyone’s.
I propose to make JohnSON — JohnDAUGHTER.