Ти жива!

Людмила Дзвонок
   Школі "Світоч"
          в день її 50-річчя

Міська школа «Світоч», наше сьогодення,
Назва яка гарна, світло ти несеш,
Скільки в своїх класах ти дала натхнення…
П’ятдесят минає? Далі ти ідеш!

Далі, далі, далі… Хай спливають роки!..
Ми були і діти, онучат вже час.
Я дивлюсь на тебе і у серці спокій –
Кожен рік тут чути кращий серцю вальс!..

Ти жива і дієш! Вчителі і учні,
Зичимо Вам щиро іще кращих літ,
Хай лунають в школі пісні милозвучні,
І ніхто не збавить плідний твій політ!
                15.01.2020