Подаруй

Оксана Филина
 Зачекай світанок, ще щастливу мить,
Дві душі з'єднались, щоб тебе зустріть.
Щоб побачить разом, як світліе небо,
Заспівали птахи, й більшого не треба.
Подаруй світанок, їм яскраві роси,
Вогні сонця в ріках, джерелеві коси.
Подаруй їм квіти, хай цвітуть гаї,
Будуть пам'ятати ці дари твої.
Будуть споминати із журбою в сердці,
Молодість, усмішки, воду у джерельці.
Подаруй кохання, віру та надію,
Щоб на двох одні тепер і життя,і мрії.