Happiness is just the power of creation

Зоя Сперстад
Happiness is just the power of creation ...
When you are understood by someone ...
Happiness is joining a co-creator ...
Happiness is the discovery of your own soul ...
The discovery of seeing something new in the old ...
The discovery of finding new ways and solutions ...
Happiness is to stay young all life ...

Счастье - это сила творения ...
Когда тебя кто-то понимает ...
Счастье присоединяется к сотворцу ...
Счастье - это открытие собственной души ...
Открытие увидеть что-то новое в старом ...
Открытие поиска новых путей и решений ...
Счастье - оставаться молодым всю жизнь ...

Lykker er det er bare skapelsens kraft...
N;r du blir forstod av noen...
Lykke er ; bli med medskaper ...
Lykke det er oppdagelsen ved egen sjel...
Oppdagelsen ved ; se noe nytt i det gamle...
Oppdagelsen ved ; oppn; nye veier og l;sninger...
Lykke er ; bli ung hele livet...

Zoja Sperstad 15.01.2020