Перше грудня виглядало

Злата Златовласка
Перше грудня виглядало,
Снігу си'пкого все ждало.
Небо хмурилось, ярилось -
Тоді знову прояснилось.

Друге грудня - теж чекало
І морозну сукню ткало,
А як вечір землю вкрив -
Сніг іскристий зпорошив.
               
          2.12.2019 р