Наснись

Татьяна Лемешко Безпалюк
Поміж нами береги
І тисячі кілометрів.
Пам'ять каже: « Збережи»
Світлі дні, слова відверті…

Бо прекрасне все було:
Зустрічі, цікаві речі.
У душі гріло тепло,
День минав, минав і вечір…

Поміж нами береги,
Криється у серці болем,
Загубилися сліди,
І про тебе лише спогад.

Ти наснись, наснись у сні
Хоч би літом, чи зимою,
Це були щасливі дні –
Радість…Сум… зараз зі мною.