Замело

Юрий Братица
Замело, затрусило снігами,
Дорогу, що разом ми йшли...
І тріскучі морози між нами!
Щось замерзло у нашій душі...

Лежать поміж нами замети,
Не видно стежин, і слідів...
Я хочу до тебе принести,
Тепло наших сонячних днів.

Хай розтопиться крига під серцем,
Побіжать кришталеві струмки.
Набери ти кохання відерце!
Дай напитись з твоєї  руки.

Хай закінчиться наша зима,
І розтопить кохання, весь сніг!
У душі заспіває весна,
Все тепло, я для тебе зберіг!

Юрій Братиця. 16.01.2020.