***

Георгий Герон
And it's a reason...
Why you are following me?
Pulse in a veins drawing a beat
Lips are in tremor,
Heart buzz in a chest,
And I'm hear it.
But I was leave it... —
Thoughts in head.
Fingers on keyboard —
You are don’t cheat...
We are will wait.