Нiч iдей

Поэт Закарпатья Василий Галас
Круторогий місяць.
Неба візерунки.
Все - мені і місту
від життя дарунки.
Зоряну долаю
відстань - перехожий.
А мені назустріч
йде на мене схожий.
Вулиця. Будинки.
Ліхтарі. Неони.
Золота бруківка.
Вічності канони.
Мрію. Забуваюсь -
хто я є і де я...
Надихає космос:
що не крок - ідея.

Січень 2020