We are together tonight

Юрий Остин
Ось тут наш Круг. Колись давно,
Де зараз в вишнях бджол рої,
Яскраво-білий теплий сніг
Спадав на кучері твої.

А на моїх губах твій блиск
Зливавсь зі смаком ніжних губ.
В мороз давали нам тепло
Палкі обійми замість труб.

Один за одним вечори,
Неначе в казці, уві сні,
У холлах та в фойє пройшли.
І слава Богу за ті дні!

І ось наш Круг. Я знову там,
Де зараз в вишнях бджол рої.
Тоді ж яскравий білий сніг
Спадав на кучері твої.

ноябрь 2019 - январь 2020