Rattle for me on a light balalaika

Елизавета Судьина
Потренькай мне на лёгкой балалайке,
И сбей с меня засушливый серьёз.
Ты выпивка моя и возбуждайка,
И я тебя прощу и вытру нос.

***
Rattle for me on a light balalaika,
From arid seriousness knock me off.
You are my drink and source of my excitement,
Then I'll forgive you and will wipe your nose.