Безповоротне каяття

Валентина Тараненко
Щоб втішить серце материнське,
коли самотність та журба…
Батьківське серце сиротинське,
немов надломлена верба…

Сучасна, якісна струбцина,
не зафіксує біглий час…
Зростає з маківки дитина,
та не є власністю для нас…

Час настіж відчиняє двері
рікою бурною в Життя…
Мить до батьківської оселі,
безповоротне каяття…

Немов два лебеді біляві
батьки чекають на гостей…
та у  зворушливій уяві,
за щастя моляться дітей.