У туманi

Светлана Ганоцкая
Туман розлився на дорогу
Все застилає перед оком,-
Густий і білий ,- Молоко.
Щось майже фантасмагоричне
Там заховалось, ледь проступає.
Підхожу ближче,
І придивляюсь, -  Щось  темніє...
Та враз,
З туману динозавром пливе
Простий камаз.
Сміюсь , - Фантастика реальна
Гудить, реве...
Туман мій в клапті і немає тайни,-
Звичайне все...
І сумно стало, - Що то  за зима,
Яка пора в цей час...
Та й стоїмо,- Туман і  я,
Ще на дорозі брудний камаз...