Тебе нема

Нина Лукьяненко
Давно тебе уже нема,
А серце сум ще обнімає.
Моя закінчилась весна,
Лише душа не забуває.

Пробігли радісні всі дні,
Коли я щастям напивалась.
І навкруги тоді мені
Куточком раю все здавалось.

Летять літа і за собою
Мить мого щастя забирають.
Зостався сум мій за тобою,
Бо почуття все не згасають.