дощ

Гелена Смилянская
знітилось сонце,
трійко лахматих хмарин
не впускає на землю світити,
темним
надранком* зависли години,
не ждуть лиш краплини,
дощем напуває хвилини
туги, що плач по землі,
як туман восени —
покотом эхом

08.14
18.01.2020

надранок*( іменник)- пора перед світанком, авторська забаганка,
пишеться разом