неразборчивость в любви

Александр Мурыгин
различия людей
готовность рискнуть
неразборчивость в любви
грязные стихи
погружение в себя
безпощадность любви

people differences
willingness to take risks
promiscuity in love
dirty poetry
self-immersion
the ruthlessness of love
 
    различия людей
люди похожи друг на друга
ведь это врождённое -
кого любить,а кого ненавидеть

...различия - в путанице,
в том,как они смотрят друг на друга
 
    people differences
people look alike
because it is innate
who to love and who to hate

... differences - in confusion,
the way they look at each other

     готовность рискнуть
...случается,что человек плачет
,не хочет жить
...но чаще - он быстр и силён
,общительность - главное в нём

но и те и те готовы рискнуть
ради восхищения

     willingness to take risks
... it happens that a person cries
does not want to live
... but more often - he is fast and strong
, sociability is the main thing in it

but both are willing to take the risk
for admiration

     неразборчивость в любви
     преданность идее - условный рефлекс /Бешеный
мир меняется слишком быстро:
достаточно одного быстрого  взгляда
типа,скажем,признака безумия
,неразборчивости в любви

     promiscuity in love
     devotion to the idea - conditioned reflex      
     /Madman
the world is changing too fast:
one quick glance is enough
like, say, a sign of insanity
, promiscuity in love

     грязные стихи
трудно сказать "нет",
отказаться присесть

как во сне,
когда мерещатся символы любви -
острые соски и
грязные стихи

     dirty poetry
it's hard to say no
refuse to sit down

like in a dream
when symbols of love appear -
sharp nipples and
dirty poetry

     погружение в себя
...в прошлое,в воспоминания
,когда всё знаешь,но
уже не обладаешь...
сжатые губы - это граница,
ещё - аккуратно сложенные вещи

есть реальность разрушения!,
но не творчества

     self-immersion
...into the past, into memories
when you know everything, but
you no longer have...
compressed lips - this is the border,
more neatly folded things

is the reality of destruction!
but not creativity

     безпощадность любви
индивидуальная любовь ущербна...
любить или всех - или никого

нелюбовь тоже часть человека...
...и отсутствие пощады

     the ruthlessness of love
individual love is flawed...
love or all - or no one

hate is also a part of the human...
...and lack of mercy