Зоряна пiсня моя

Галина Упнер
Пісне моя, лети в височінь,
Пісне моя, звени струною ,
Яскравим солнцем підіймайся наді мною,
І зорепадом розсипайся уночі.

     Приспів:

Зоряна пісне моя,
Ти лети понад світ у просторі,
Зоряна пісне моя,
Розливайся над хвилями в морі.
Пісня моєї душі,
Пісня серця мого і кохання,
Що приходить до нас на світанні,
Ночі й дні на межі.


Пісне моя, дзвени в вишині,
Пісне моя, лети, як вітер.
Нехай тебе почують люди в цілім світі,
І посміхнуться щиро й радісно мені.

     Приспів

Пісне моя у Всесвіт лети,
Пісне, дзвени за небокраєм.
Хай буде щастя і життя моє безкраїм,
А небо чистим і блакитним назавжди.

      Приспів