Потепление

Тюльпанов
Предвестник наводнения
Планета разогрелась
Тают льды
Мировые океаны
Разбавляются водой
Острова теряют сушу
Коралловые рифы
Гибнут от жары
Растает мерзлота
Утонут города
Всему виной
Одна причина
Жадность человека