Благаю тебе, ще зiграй

Владимир Багарт
Благаю тебе, ще зіграй   
Мелодію душі забуту
В якій відчутний рідний край
В якому не панує смута
Де всі привітні у дворі
Немає титульних та інших
Бракує зараз нам пори
Коли були ми розумніші
Добрішими були, хоча
В душі такими ж, як і нині
Десь хтось там рубанув з плеча
І стало жарко всій країні
Заграй, я з сумом помовчу
Останнім часом так тривожно
І я в молитвах шепочу
Господь, спаси нас, якщо можна.

.#благаютебе #зсумомпомовчу #добрішимибули
#жарковсійкраїні #колибулимирозумніші
#бракуєзаразнампори