Сакраментальне

Поэт Закарпатья Василий Галас
Немає снігу.
Зима минає.
Чи й він і буде -
ніхто не знає.
Ознаки суму.
Ознаки втоми.
Меланхолії
тривкі симптоми.
Пишу. Римую.
Папір. Чорнила.
Дарма ти, зимо,
сніг зупинила.
Сакраментальне
утям - не сердься:
зупинка снігу -
зупинка серця...

Січень 2020