Нi! Нi! Не треба менi вiтер!

Валентин Пепел
 Источник вдохновения:      
“ХАЙ РОЗКАЖЕ ТОБІ ВІТЕР…”
 Галина Ткачук
http://www.stihi.ru/2019/05/05/4212

Ні!Ні! Не треба мені вітер,
Бо вже калина розквіта,
Та, що найкраща в цілім світі,
Щоб квіт її не облітав,
І щоб своїми пелюстками
Вона торкнулася душі.
Я цюю мить плекав роками -
Ти намалюй в свїм вірші.
За це тобі, моя красунє,
Я подарую цілий світ,
Якщо мені ти намалюєш
Ті пелюстки, що впали з віт
Та заметіль в душі зробили,
Аби Весна прийшла скоріш
Та соловейки вже збудили
В душі застиглій мертву тиш.
А громи... Та нехай гуркочуть,
Але ж я знаю, що це ти
Та волошкові твої очи
Так добиваються мети,
Аби любов мою украсти
Й мерщий зросить її дощем.
Ох, обіцяла вже не раз ти...
Та лиш в душі царює щем.