На хрещення Господа

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


якби ж то всі тримались
перших текстів
але не треба  –
їх –
покращувать й покращувать –
    коли вже Бог – міняє вітер
                і вітрила
                й нові «тести»…
й обійми

і любов!
а от народ в долині:
«ми пропащі
ми пропащі»
і вийшов я –
й  т а к е!  написане! –
і Бога
лащить
й мене лащить

18.01.2020
"Искушение – это соблазн уступить доводам разума, когда спит дух." (Екзюпері)