На хрещення Господа Проводжання у життя

Игорь Степанович Шевчук
   Проводжання  у життя
   *   *   *


диха твір
мов впольований звір
   несміливих
в деревах ось цих
не буває
диха звір
із масштабу у чесності
диха твір
Бог – у очі
таким
як святим
заглядає!..


й написатись
на білому аркуші
і на чорному ночі –
дух несплячий –
ніц
не заважає!


із високого твору
Бог у життя проводжає…

18.01.2020,
день,
передсвято Хрещення Господа