Очi-5

Дмитрий Погребняк 555
Дивлюся я у твої очі зелені і казкові
ти завжди смикаєш віями як опохало
розширені зіниці твої повної любові
і почуття приховані моє серце відчувало...
Дивлюся я у твої очі зелені і ласкаві
а ти у відповідь сором'язливо посміхаєшся
не зовсім розумію що ти думаєш насправді
і що твориться на душі може ти зізнаєшся...
Дивлюся я твої очі зелені ще і милі
у добрі,щирі,променісті в них я потопаю
ти розумієш мабудь ми перед долею безсилі
коли дивлюся в очі я тобі-у рай я потрапляю...