Як ковдра вкрила мiсто нiч

Владимир Багарт
Як ковдра вкрила місто ніч
Мені далеко ще до дому
Мені б таксі - потрібна річ
Коли з ніг валить сон і втома
Я хочу бачити як ти
Обіймам ласкавим зрадієш
І сядеш на краю тахти
Злегка вальяжно, як ти вмієш
Я повернувся, я скажу
Мені нікуди вже не треба
І поцілунком нас зв'яжу
Що душі піднесе до неба
Шепнёшь мені, ти вже не йди
Не залишай мене сумною
Я пропоную теж тобі
Провести все життя зі мною
Щоб ми прокинулися удвох
Під гомін радісний пташиний
І щоб допомагав нам Бог
Разом долати всі вершини