Боже, прошу пробачення

Кудревич Карина
Говорити до ранку, пити сухе вино,
Згадувати минуле і те, чого не було.
Я спокійна бути сьогодні поруч.
Через силу вдаю, що вільна,
хоча дуже болить ліворуч.

Все неважливо. Ти поруч.
Те, що було надважливим-
не має значення.
Я зламаю себе власноруч.
Боже, прошу пробачення.

19.01.2020