ЛюбомираНарозя на укр. яз

Любонька
Л/юбов і мир вміщаються в тобІ
Ю/рбою почуття навкІл вирУють...
Б/ожественне з тілесним - в боротьбі;
О/фіри ж Богу - від падінь рятують
М/огутня сила духу - меч і щит,
Й/ незламна віра - спадок твОго роду
Р/одинне коло для душі - магніт,
А/ле чужИна відбирає вроду

Н/атільний хрестик - оберіг життя,
А/ музика - віддушина й спасіння...
Р/адіти світу - то є сенс буття,
О/блИшивши розпуку і сумління.
З/емні дорОги в Небеса ведуть,
Я/кщо ти вірно обираєш путь...