Steampunk style mojo

Роби Униаки
https://music.yandex.ru/album/9626879/track/61619393
Revival
Исполнитель: Gregory Porter

A handsome young prince riding a white horse
Undoubtedly he goes exactly for desired and beloved
You can relax and dream what beautiful pictures
The starry moment is about to come! Yeah, yeah, five times!
What beautiful pictures - oh, this is freedom! Ten times, dreamers!
Only after a terrible civil war in the whole country
Slaves got freedom - but only men
Around the world, everywhere slaves got freedom in the fight
And where are our princesses? Nobody gave them freedom!
Unwritten bull no penance for stolen freedom
Yes, women in a terrible unequal confrontation won!
Yes, women got rights and freedom! This is an achievement for civilization!
Thanks to women only, a divine spark appeared!
Only thanks to women can civilization go forward further!
In the New world and time Beautiful princesses on white horses
Undoubtedly they go in happiness search after happiness
Relax and dream what beautiful pictures!

***

Earth usurpers. The right to vote after the slaves http://www.stihi.ru/2017/01/13/11518
Sapiense bonus intellecto http://www.stihi.ru/2017/03/23/9011

***

Едет красивый молодой принц на белом коне
Несомненно он едет именно за желанной и ненаглядной
Можно расслабиться и помечтать, что за красивые картинки
Звёздный миг вот вот настанет! Ага, ага, пять раз!
Что за красивые картинки - о это свобода! Десять раз, мечтатели!
Только после ужасной гражданской войны в целой стране
Свободу получили рабы - но только мужчины
Во всём мире, везде рабы получили свободу в борьбе
А где же наши принцессы? Им свободу никто не дал!
В ненаписанной булле нет покаяния за украденную свободу
Да, женщины в ужасном неравном противостоянии победили!
Да, женщины получили права и свободу! Это достижение для цивилизации!
Только благодаря женщинам появилась божественная искра!
Только благодаря женщинам цивилизация может идти вперёд дальше!
В Новом мире и времени Прекрасные принцессы на белых конях
Несомненно они едут в поисках счастья за счастьем
Можно расслабиться и помечтать, что за красивые картины!