Я ем

Франк Туманов
Максима “Я есть что я ем" —
Одна из забавнейших тем.
А что же я ем
(Когда глух и нем)?
Что есть то, выходит, и ем.

I am what I eat — soup or spam,
a hot dog, a burger or lamb.
But what do I eat?
I will be concrete:
I eat pretty much what I am.