Зруйнувати

Кудревич Карина
Оскільки підсвідомость немає меж,
Стрес без підстави, без тіла, без міри.
Все, що з собою сьогодні візьмеш -
Відчай без неї і повну відсутність віри.

Безцінний багаж зневіри, книгу нового життя.
Іванки або Ельвіри ввійдуть до нового буття.
Цей страх підсвідомого каяття,
Ця жага поруч з нею жити.
Ти ховаєш її в укриття, щоб далі її любити.

Бо як же без неї жити?
Кому, як не їй співчувати?
Без неї так хочеться вити,
А все, що живе - зруйнувати.

19.01.2020