Есть чтобы жить или жить чтобы есть

Франк Туманов
Я ем для того, чтобы жить.
Живу ж для того, чтобы пить.
А пью я зачем?
Наверно затем,
Чтоб все эти мысли забыть.

Живу для того, чтобы есть.
Такая мне выпала честь.
Наверно поэтому
поэту отпетому
Не может еда надоесть.

That one eats to live is a lie.
This maxim will simply not fly.
Since everyone dies,
death acts as life's prize.
And therefore, we all eat to die.

That we live to eat seems quite right.
Life trickles away bite by bite.
But this we deny
and strongly decry
while drooling at food's very sight.