туманами блукаем

Курикова Наталья
Я все частiше зазираю в небуття,
Там, де туманами блукаем ти i я
Стежками , мiж дерев, по колу...
Здаеться не зустрiнемось нiколи,
Пiд ноги яблука кидае тепла осiнь,
А я благаю небо - досить! Досить...
Прислуайся молитви ти моei
Зведи нашi стежки до однiei !

17января 2020
писала в метро
Li