Вiн сивий дiд моiх очей

Наталия Дашкевич
Він сивий дід моїх очей!
Онука менших в змісті слова.
Невістка первісних речей.
Бабуся - мова...

Дочка печалі,  світла крок.
Отець відвертості й порядку.
Почесний син своїх думок
І мати статку...

Розкутий дядько у жалю,
Племінниця страждань в неволі.
Душа міцного кришталю
І серце долі...