Подивишся новини, хоч стрiляйся

Владимир Багарт
Подивишся новини,  хоч стріляйся
Що рік, що день, що мить, а все ще гірше
Я прошу, президент, не помиляйся
Там керувати не писати вірші

Тривожно на душі останнім часом
Тому, що раптом всім нам стало ясно
Що зі словами, «буде все прекрасно»
Країну зроблять справжнім Гондурасом

Ми живемо сьогодні як на міні
Що може в мотлох все перетворити
І станеться, що «Слава Україні!»
Нікому буде більше говорити.